Fredagen den 19 september 2014

Glädje och inspiration

Ta ett steg i taget och sätt upp realistiska kortsiktiga mål som är i linje med ditt långsiktiga mål. Varje liten handling som är i linje med din intention gör en skillnad för dig.
Kom ihåg att Rom byggdes inte på en dag.

Sätt dig en stund och planera din dag och din helg. Identifiera vad du vill göra så du kan tillgodose dina behov av önskan och längtan. Identifiera och se vilka områden som är viktiga för dig. Handlar det om att komma i harmoni, balans, ta det lugnt, vila, eller komma i balans med ditt hem, din hälsa eller få uppleva frihet eller vara tillsammans med andra och uppleva gemenskap?
Eller kanske det finns något annat som är viktigt och som du längtar efter?
Fundera en stund skriv, rita, måla, dansa, sjung, spela formulera din längtan, så den blir tydlig för dig, gör det på ditt sätt.

Det är bara du, ingen annan som kan ta ansvar och plocka fram det som du längtar efter. När du tydliggör din längtan, det som ger dig glädje och det som stärker dig, kan du förverkliga din dröm i små steg mot ditt långsiktiga mål.
Tänk på att det är bara du som kan plocka fram bästa av dig.

Det är bara DU som har nyckeln till ditt vackra magiska innersta, som är fylld av din längtan, glädje och kärlek. Allt börjar där i kommunikation med dig själv och vad du längtar efter.
Fyll din helg med glädje och inspiration och njut av dina steg.

Lyssna till dig själv:)
Som sagt Rom byggdes inte på en dag, lyssna efter din längtan.
Din resa är din, efter motiga uppförsbackar, kommer alltid härliga njutningsfulla nedförsbackar  och platser där du kan stanna upp andas och njuta.

Tack för den här veckan och var rädd om dig.
Det finns bara en av dig och det är DU<3
Ha det gott.

Kärleksfulla tankar
från
Liselotte

Hus vid havet


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *