Butik Amazing, fredagen 21 november 2014

Butik Amazing är vår livsstils butik i två plan. Här har vi fokus på miljö, hälsa, skönhet, ekologi, fair-trade, recycling samt fabric vintagestil. Vackert gammalt charmigt och slitet blandas med nya produkter noga utvalda för den rätta atmosfären. I butiken hittar du produkter som choklad, godis, inredning, presenter, teer, kaffe samt accessoarer för en personlig stil. Vi säljer även kläder på kommissions samt seconhandkläder, här kan du hitta ditt unika plagg som inte finns idag på marknaden.

Om du har något i din garderob som du vill få en slant för, boka tid med Anette så får du proffitionell hjälp av henne.

Min inspirerande fredag.
Idag var jag och arbetade i butik Amazing, en något annorlunda härlig upplevelse för min del. Vår kommissions och försäljning av secondhand handkläder har ökat sedan vi gjorde om i butiken. Det känns inspirerande och glädjande att möta våra kunder i vår nya miljö. Idag köpte jag mig en vacker gammal kappa från 50-talet, helt unik, samt den lila klänningen som jag har på mig på bilden. Jag hittade även en kavaj som jag tyckte hade den rätta vinter ”locken”. Allt som allt, en vinterkappa, en klänning, samt en kavaj kostade mig totalt 570:-.
Just nu finns det många vackra vinterplagg till bra priser att fynda i butiken.
Butikspersonalen Anette, Camilla, och Tilda hälsar dig varmt välkommen in att botanisera i vårt utbud av säsongens produkter.
Än en gång varmt välkommen önskar
VD och arbetsterapeut
Liselotte Almén Malmqvist

Am20141121,jpg

Kavaj,jpgAm20141121klänning,jpg