JATC söker: Föreståndare Daglig Verksamhet LSS

Om dig

JATC Omsorg AB söker Föreståndare till vår dagliga verksamhet i Järna och Strängnäs.

Vi söker dig med högskole-/universitetsexamen som arbetsterapeut, socionom, specialpedagog eller beteendevetare. Du är resultatorienterad och har tidigare chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. Du har även viss erfarenhet av dokumentation och schemaläggning. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet och kunskap av att ha arbetat inom LSS. Du har förmågan att utveckla former för att stärka brukarnas inflytande och delaktighet i verksamheten.

Vi söker en verksamhetsnära ledare med stort engagemang och driv. Du är operativ och skapar dialog som motiverar och uppmuntrar dina kollegor till kreativa och innovativa lösningar. Du är strukturerad, noggrann och har datavana. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. Vi söker dig som är en drivande kraft och förebild för att utveckla verksamheterna i JATC anda. I gengäld erbjuder vi dig en utvecklande arbetsmiljö där intern samt extern vidareutbildning är en förmån vi värdesätter för våra medarbetare.

Övrigt meriterande
Kunskaper i socialtjänstlagen (SoL)
Kunskaper i hälso- och sjukvårdslag (HSL)
Erfarenhet av verksamheter som arbetar med LSS-insatser

Din profil

Utbildning

 • Socialt arbete och omsorg
 • Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Kompetenser

MERITERANDE

 • Socionomexamen
 • Beteendevetenskap
 • Specialpedagogik
 • Psykiatrisk arbetsterapi
 • Arbetsterapeutexamen

Körkort

 • B

Arbetslivserfarenhet

MERITERANDE

 • Enhetschef inom social omsorg2-4 års erfarenhet
 • Specialpedagog2-4 års erfarenhet
 • Arbetsterapeut2-4 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Som föreståndare på JATC Omsorg kommer du att ansvara för att leda, planera, samordna samt följa upp verksamheten.

Vi lägger stor vikt på ledarskap då våra medarbetare har hög utbildningsnivå och arbetar utifrån JATC´s vision och metod.

Föreståndaren ansvarar för att säkerställa verksamheten samt brukarnas delaktighet som bygger på ett utvecklat humanistiskt målstyrt ledarskap och teamwork. Du ansvarar för strategiska och operativa frågor som inkluderar drift, budget, arbetsmiljö, kvalitetssäkring samt administrativa uppgifter.

En viktig del i ditt arbete är relationsbyggande och uppföljningsansvar med våra kunder. Du ingår i en enhetschefsgrupp där du tillsammans med dina kollegor bidrar till utvecklingen av JATC samlade verksamhet.

Övrigt

Lön
Vårdföretagarna – Vård och behandlingsverksamhet samt omsorg (Bransch E)

Anställningsvillkor
Tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällar och helger förekommer.

Arbetsplats
Södertälje

Kontaktinformation

Företagets adress

Norrhemsvägen 4 Södertälje

Postadress

HUVUDKONTORET
NORRHEMSVÄGEN 4
15257 SÖDERTÄLJE

 

Telefonnummer

0855178100

Sök jobbet senast31 mars 2017

Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatumet så ansök så snart som möjligt. Viktigt att du anger ”Föreståndare” i ämnesraden till din ansökan. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber därför bestämt kontakt med mediesäljare rekryteringssajter och liknande.