Måndagen den 17 november 2014

Tankens medvetna kraft
F
örutom våra egna tankar finns det ingenting vi
har något absolut inflytande över.

René Descartes (1595-1650)

Tänk din hjärna som en muskel, en muskel som behöver aktiveras och tränas. När du blir medveten om dina negativa tankar och vilka konsekvenser de får i ditt liv, kan du genom snabb reflektion förändra och skapa en kreativ positiv process som stärker ditt sinne och välmående. När du är medveten kan välja att göra positiva val, direkt i situationen, eller att bestämma dig redan innan för hur du ska agera när en återkommande negativ situation uppstår.
När du förändrar en negativ tanke till en kreativ tanke, kan man säga att du ger dig själv en vacker guld nyckel som du nu kan stoppa i nyckelhållet till den tidigare låsta dörren.

Var i nuet och forsätt och gör dig medveten om att du har ansvaret över vad du tänker och hur du tolkar din omgivning.
Det är här min lek kommer in, bandet med positiva förändringsknutar.
Omvandla direkt din negativa tanke till positiv kreativ tanke,
finn din kreativa lösning, på ditt sätt.
Tänk din kreativa tanke och gör en
positiv förändringsknut på ditt band.

Var tacksam idag för allt som gör dig glad och lycklig.
Njut av din dag
Lycka till

Soluppgång

Var med i min lek, den ska pågå minst i 30 dagar
Den positiva förändringstanken

Ta ett vackert band eller ett vanligt snöre c.a 50 cm eller längre. Knyt det både synligt och lättillgängligt så att kan knyta in postiva förändringsknutar på snöret under dagen.
När en negativ tanke dyker upp, omvandla den direkt till en kraftfull positiv tanke som ger dig energi och mod och knyt in din postivia förändringstanke till en – förändrings knut på ditt band.Genom att stanna upp och ge tid för reflektion över den uppkomna situationen, ger du dig själv möjlighet till en positiv förändringsprocess.

Genom tankens medvetna kraft kan du fylla dina c:a 3.500 nya tankar per dygn med 3.500 positiva tankar som skapar harmoni och balans i ditt liv.

Kärleksfulla tankar
från
Liselotte


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *