Årets VD 2014: Liselotte kom bland topp tre

Årets VD

Det var en fantastisk Galakväll igår på Berns. En upplevelse som jag kommer att kunna gå tillbaka till och minnas, glädjas åt och känna stolthet över framledes. Jag är helnöjd, stolt och glad, att jag kom bland de topp tre känns oerhört stort.

Jag vill tacka Juryn att de valt att uppmärksamma företag inom vård och omsorgsbranschen, som fokuserar på att ge bästa möjliga omsorger till människor som har behov av stöd och service. Jag är glad att ni har sett denna bransch där jag har valt att göra min livsgärning. Den här branschen förtjänar all positiv uppmärksamhet som den kan få.

Som person har jag svårt att beskriva vilken glädje jag känner.
Att jag och mitt kvinnliga ledarskap har gått så har långt som till en finalplats bland de tre i topp. Jag är stolt över att mina värderingar har lett så här långt.
Men det är ju så här, att utan mina fantastiska engagerade och kompetenta medarbetare och chefer så hade jag inte kommit någonstans. Som VD behöver man människor omkring sig som omsätter mina ord till handling. För att lyckas krävs att man arbetar tillsammans som ett starkt team. Återigen utan er mina chefer och medarbetare så hade det här aldrig varit möjligt, så mitt varmaste tack till Er.

Jag vill även passa på att tacka våra kunder, kommuner, landsting, och privatpersoner som har valt att tro på våra värderingar och vårt arbetstätt.
Ni har därmed gett mig och mitt team möjlighet att göra en skillnad för både individ och samhälle.

Slutligen vill jag framför allt tacka min livskamrat och stora kärlek Benna.
Benna som alltid trott på mig och alltid stått bakom mina ibland, kanske något galna idéer
och som det inte skulle vara nog så har han även hjälp mig att genomföra dem.
Bennas stöd i mitt arbete går inte att värdera i ord.

Så avslutningsvis vill jag säga att det viktigaste i livet är att visa kärlek, värme, omtanke och att finnas till för varandra när vi behöver ett lyssnande öra, sympati, empati och omsorger på olika nivåer.

Vi kan alla göra en skillnad
Vi kan alla göra en positiv skillnad för våra medmänniskor, det handlar om att bry sig. Om alla gör det kommer vi att tillsammans skapa ett ännu bättre humanistiskt samhälle.

Innan jag avslutar vill jag vill också tacka Karin Voltaire Chef för Destination Södertälje, Södertälje kommun för sitt engagemang och som var med och delade vår fantastiska kväll.
Sist men inte minst vill jag rikta mitt varmaste TACK till  Juryn för att Ni sett mitt livsverk. Det har gjort en stor skillnad för mig.

Med den bästa hälsning
Liselotte Almén Malmqvist
VD och arbetsterapeut
JATC Omsorg AB