Vår omtyckta ”mässchoklad”

Här kommer vårt recept på ”mässchoklad” med frukt och vit choklad.

Till c:a 30 bitar

250 g torkade aprikoser
250 g torkade plommon
250 g rostade hasselnötter
600 g vit bak & dessert choklad
Dekoration, lite torkade blåbär, goijbär eller tranbär.

Klipp frukten till mindre bitar
Hacka nötterna
Bland ingredienserna
Tag en form c:a 20×30 cm o lägg i smörpapper i botten, vänd ner massan i formen.
Värm chokladen 200 g i taget i micron i 1 1/2 min, 750 grader. Häll den varma chokladen på massan, blanda ihop, platta till avsluta med att strö över dom torkade bären.

Sätt in i kylen, helst över natten. Tag fram och skär i bitar. När chokladen är klar förvara den i en torr burk.

Har du frågor är du välkommen att maila mig.

Lycka till
Önskar Liselotte


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *