jatc-34

Järna LSS-boende (Servicebostad)

På Norrtuna i Järna, Södertälje kommun har vi två integrerade boenden som vi kallar Norrbo och Sörbo.
Här har du möjlighet att få en egen lägenhet med individuellt bo-stöd dygnet runt samt tillgång till en gemensam kontakt lägenhet för service och samvaro. Vi arbetar utifrån individuell handlingsplan där självbestämmande och integritet styr processen. Vår målsättning är att du ska känna trivsel och trygghet. Våra bo-stödjare har i uppdrag att tillhandahålla god omsorg och service utifrån dina behov av stöd. Spontana aktiviteter och fester ordnas utifrån årstider och traditioner.

Vi erbjuder lägenheter med funktionella planlösningar där service, trivsel och gemenskap sätts i fokus.  Bostadsområdet är trevligt och bekvämt med c:a 15 minuters gångväg till Järna centrum. Väljer du att arbeta i vår dagliga verksamhet promenerar du dit från centrum på c:a 20 minuter.

Omgivet av vacker natur erbjuder Järna ett flertal aktiviteter och sevärdheter. Här finns Saltå kvarn, biodynamisk/ekologisk mat, butiker, caféer och ett stort kulturutbud både i Södertälje och på Kulturhuset i ytter Järna.

Resa med pendeltåg eller bil från Järna till Södertälje tar c:a 15 minuter till Stockholm från Järna tar c:a 45 minuter.

Vi erbjuder ettor, tvåor och treor.

För mer information om semester, kvalitet säkring och om hur vi arbetar kan du läsa mer om
Individ anpassat boende-LSS

Kontakt information

Enhetschef
Anette Olsson
Telefon: 08-551 781 31
e-mail: anette.olsson@jatc.se

   << Tillbaka