Södertälje LSS-boende (Servicebostad)

Bollvägen, Prästgårdsvägen och Fornhöjdsvägen ligger i olika delar av Södertälje, alla i lugna naturbelägna bostadsområden c:a 15 minuters bussresa från Södertälje centralstation.

I Södertälje erbjuder vi dig egen lägenhet med individuellt bo-stöd dygnet runt samt tillgång till gemensamma kontaktytor för service, friskvård och samvaro. Vi arbetar utifrån individuell handlingsplan där självbestämmande och integritet styr processen. Vår målsättning är att du ska känna trivsel och trygghet. Våra bo-stödjare har i uppdrag att tillhandahålla god omsorg och service utifrån dina behov av stöd. Spontana aktiviteter och fester ordnas utifrån årstider och traditioner.

Området är attraktivt och bekvämt med närbutiker i området. Vi erbjuder trevliga lägenheter med funktionella planlösningar där service, trivsel och gemenskap sätts i främsta rummet.

SÖDERTÄLJE är en lagom stor och lättorienterad stad. Den har stadens alla fördelar med närhet till affärer, simhall, sporthall, gym, kulturutbud och kommunikationer samtidigt som den har naturens skönhet, naturområden och bad inpå knuten.

Vi erbjuder ettor, tvåor och treor.

Resa med pendeltåg och bil från Södertälje till Stockholm tar c:a 35 minuter.

För mer information om semester, kvalitet säkring och om hur vi arbetar kan du läsa mer om
Individ anpassat boende-LSS

Kontakt information

Tf Enhetschef
Moa Geiger
Telefon: 08-551 781 03
e-mail: Moa.Geiger@jatc.se

   << Tillbaka