SträngnäsBollvägen Matplatsen

STRÄNGNÄS är en lagom stor och lättorienterad stad. Den har stadens alla fördelar med närhet till affärer, simhall, sporthall, gym, kulturutbud och kommunikationer samtidigt som den har naturens skönhet, naturområden och bad inpå knuten.
Resa med pendeltåg och bil från Strängnäs till Stockholm tar c:a 50 minuter.

 

Djäknegatans gruppbostad

På Djäknegatan i central Strängnäs erbjuder vi dig en egen lägenhet där bostaden ingår i en gruppbostad med sex lägenheter. Här får du en egen lägenhet med ett rum och kök med individuellt bo-stöd dygnet runt samt tillgång till en gemensamma kontakt ytor för service, friskvård och samvaro. Vi arbetar utifrån individuell handlingsplan där självbestämmande och integritet styr processen. Vår målsättning är att du ska känna trivsel och trygghet. Våra bo-stödjare har i uppdrag att tillhandahålla god omsorg och service utifrån dina behov av stöd. Spontana aktiviteter och fester ordnas utifrån årstider och traditioner.

Området är attraktivt och bekvämt. Vi erbjuder trevliga lägenheter med funktionella planlösningar där service, trivsel och gemenskap sätts i främsta rummet.

Vi erbjuder lägenheter på ett rum och kök.

 

Höjdgatans gruppbostad

Höjdgatan är beläget i Strängnäs, med sin natur och närheten till Mälaren och samtidigt närhet till centrum och kommunikationer gör denna enhet till något speciellt.

Enheten Höjdgatan är en tvåvåningsvilla med behagligt och ett hemtrevligt möblemang som ger en känsla av ett riktigt hem.

På denna enhet med 3 tillstånd har brukarna gott om gemensamma utrymmen, såsom allrum(vardagsrum), ett riktigt kök och toalett.

Varje brukare har en egen lägenhet med ett rum och kök under samma tak som gör det unikt. Konceptet med detta boende är första steget mot eget boende, där brukaren utifrån sin egen förmåga kan genomföra sina vardagssysslor med stöd av personal och därmed får möjlighet att träna till eget boende i framtiden.

För mer information om semester, kvalitet säkring och om hur vi arbetar kan du läsa mer om
Individ anpassat boende-LSS

Daglig verksamhet finns på 5 minuters promenad från boendet.

Kontakt information

Enhetschef
Karoline Pettersson
Telefon: 08-551 781 31
e-mail: karoline.pettersson@jatc.se

Samordnare
e-mail: samordnare.strangnasbv@jatc.se

   << Tillbaka