Daglig verksamhet Östertälje

Nu har vi öppnat vår efterlängtade kreativa verkstad i Östertälje.
Vi fortsätter att arbeta flexibelt med recycling, ekologi, textil, konst, målning, data, hunddagis och hälsa.

ostertalje_-farg1

En del av verksamheten vänder sig till dig som vill förbereda dig på att studera eller komma ut på den öppna arbetsmarknaden. Här får du stöd att upptäcka, identifiera, utveckla förmågor för att förbereda dig inför studier eller ett arbete som passar dig.
Du får egen processcoach som kommer att stötta dig under hela processen, t.ex. med att hitta dina kompetensområden, skriva ansökan, klara arbetsintervju etc.

I vårt arbete använder vi oss av JATC modell och metod, den innefattar bl.a. individuell handlingsplan samt de mål som du vill uppnå.
Arbetsmetoderna bygger på den enskilda individens behov, vilja, intressen och drömmar.

Du har även tillgång till vår nya GYM-lokal, där du har möjlighet till en varierande träning med handledning av lättare instruktioner.

 gym_ostertalje1

 

Östertälje Hunddagis

Här får du möjlighet att arbeta med hundar med allt vad det innebär.
Hunddagiset riktar sig till hundägare i Södertälje med omnejd. Här lämnar kunden in sin hund på morgonen och hämtar på eftermiddagen.
Till arbetsuppgifterna hör att rasta hundarna flera gånger om dagen i den angränsande skogen. Mat och skötsel sker efter ett strikt schema. Allt arbete utförs enligt tydliga riktlinjer och det finns inga tveksamheter över vilken roll du har på jobbet.

Kontakt information

Enhetschef
Ahmed Ibrahim
Telefon: 08-551 781 20
e-mail: ahmed.ibrahim@jatc.se

Samordnare
e-mail: samordnare.ostertaljedv@jatc.se

   << Tillbaka