Fredagen den 19 december

Tankens medvetna kraft
”Titta inte bakåt – det är inte dit du är på väg”
Okänd

Negationer och rädslor från vår dåtid återspeglar och återskapas lätt per automatik om och om igen in i vår framtid och nutid. För att bryta återkommande negativa tankar och känslor från dåtiden, var medveten och uppmärksam på vart du har ditt fokus.  Switcha och förändra negativt fokus genom din medvetenhet om vart du vill, vem du vill vara och vart du är på väg.

Undersök idag din kreativa förmåga, som ligger i linje med ditt uppsatta mål och som är bortom ditt dåtida sätt tänka.

Knyt en knut när du utför en medveten tanke och handling som leder till en positiv förändring, gör en förändringsknut och erkänn dig själv. Se text nedan.
Lycka till med dagens utmaningar.
Motljus på is
Var med och lek, den bör pågå minst i 30 dagar
Din positiva förändringstanke
Ta ett vackert band eller ett vanligt snöre c.a 50 cm eller längre. Ta bandet och knyt fast det t.ex. i din byxhälla så det blir både synligt och lättillgängligt. Då kan du lätt knyta in dina postiva förändringsknutar på bandet under dagen.
När en negativ tanke dyker upp, omvandla den direkt till en kraftfull positiv tanke som ger dig energi och mod, knyt in din postivia förändringstanke till en – förändrings knut på ditt band. Genom att stanna upp och ge tid för reflektion över den uppkomna situationen, ger du dig själv möjlighet till en positiv förändringsprocess.

För varje dag tar du ett nytt band som du knyter in nya förändringsknutar på. Häng upp dina band synligt så du kan se dina framsteg.
Spara dina band för som avslutning på den här processen har jag tänkt att vi ska vi forma något fint av alla banden, som ett litet vackert lekfullt minne av den här processen.

Kärleksfulla tankar från
Liselotte


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *