Fredagen den 21 november 2014

Tankens medvetna kraft
Det är inte vad DU är som håller dig tillbaka.
Det är dina tankar om dig själv som gör det.
Inte vem du är.
Okänd

Vår formbara hjärna.
Forskningen kan idag påvisa att vissa delar av vår hjärna är plastik. Det innebär att vi genom medveten tanketräning kan omforma vårt sätt att tänka. Omvandla negativt till postivt.
Genom medvetenhet om vad det är vi tänker, kan kan omvandla och frigöra vår kreativa tankeförmåga. När icke accepterade känslor och behov dyker upp, är det viktigt att vi lyssnar inåt, så vi kan koppla in vår kreativa förmåga och finna värdefull information som gör det möjligt att se hur vi vill förhålla oss till oss själva och vår yttre miljö.

Var i nuet.
Var modig, stanna upp, ge dig tid att lyssna in dig själv, så att du frigör din kreativa

förmåga, att hitta en lösning som du kan känna dig nöjd med.
Knyt in din förändringsknut på ditt band.

Erkänn dig själv, var stolt, sträck på dig och
var på din egen upptäcktsfärd idag.
Lycka till.

Kossor
Var med i min lek, den bör pågå minst i 30 dagar
Din positiva förändringstanke

Ta ett vackert band eller ett vanligt snöre c.a 50 cm eller längre. Knyt det både synligt och lättillgängligt så att kan knyta in postiva förändringsknutar på snöret under dagen.
När en negativ tanke dyker upp, omvandla den direkt till en kraftfull positiv tanke som ger dig energi och mod, knyt in din postivia förändringstanke till en – förändrings knut på ditt band. Genom att stanna upp och ge tid för reflektion över den uppkomna situationen, ger du dig själv möjlighet till en positiv förändringsprocess.

OBS! Spara dina band på slutet av den här processen ska vi forma något fint av banden, som blir till ett litet minne av den här prodcessen.

Kärleksfulla tankar
från
Liselotte

 

 

 

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *