JATC söker Föreståndare;Daglig Verksamhet och Gruppbostad Strängnäs

Om dig

Vi söker dig med högskole-/universitetsexamen som arbetsterapeut, socionom, specialpedagog, beteendevetare eller liknande utbildning. Meriterande om du har omfattande 180p och kan ta det formella ansvaret som föreståndare i enlighet med de krav som IVO ställer.
Du är resultatorienterad och har tidigare chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. Du har även erfarenhet av dokumentation och schemaläggning. Vidare ser vi att du har erfarenhet och kunskap av att ha arbetat inom LSS. Du har förmågan att utveckla former för att stärka brukarnas inflytande och delaktighet i verksamheten. Vi söker en verksamhetsnära ledare med stort engagemang och driv. Du är operativ och skapar dialog som motiverar och uppmuntrar dina kollegor till kreativa och innovativa lösningar. Du är strukturerad, noggrann och har datavana. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. Vi söker dig som är en drivande kraft och förebild för att utveckla verksamheterna i JATC anda. I gengäld erbjuder vi dig en utvecklande arbetsmiljö där intern vidareutbildning är en förmån vi värdesätter för våra medarbetare. Övrigt meriterande Kunskaper i Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) Kunskaper i socialtjänstlagen (SoL) Arbetat som Enhetschef inom social omsorg Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav, körkort för manuell växellåda är meriterande.

Dina arbetsuppgifter

Som Enhetschef på JATC Omsorg kommer du att ansvara för att leda, planera, samordna samt följa upp verksamheten. Vi lägger stor vikt på ledarskap då våra medarbetare har hög utbildningsnivå och arbetar utifrån JATCs vision och metod. Enhetschefen ansvarar för att säkerställa verksamheten samt brukarnas delaktighet som bygger på ett utvecklat humanistiskt målstyrt ledarskap och teamwork. Du ansvarar för strategiska och operativa frågor som inkluderar drift, budget, arbetsmiljö, kvalitetssäkring samt administrativa uppgifter. En viktig del i ditt arbete är relationsbyggande och uppdragsföljning med våra kunder. Du ingår i en enhetschefsgrupp där du tillsammans med dina kollegor bidrar till utvecklingen av JATC samlade verksamhet. JATC Omsorg är kvalitetssäkrade och vi förutsätter att du delar och arbetar utifrån våra värderingar; Teamwork, Engagemang, Ansvar, Möjligheter och Respekt.

Utbildning

KRAV
Eftergymnasial utbildning två år eller längre

MERITERANDE
Socialt arbete och omsorg:

Kompetenser

MERITERANDE
Beteendevetenskap
Socionomexamen
Specialpedagogik
Arbetsterapeutexamen
Budgetansvar
Personalplanering
Personalansvar
Personalekonomi
Personalutveckling

Språk

KRAV
Svenska

Arbetslivserfarenhet

MERITERANDE
Enhetschef inom social omsorg:1-2 års erfarenhet
Arbetsterapeut:1-2 års erfarenhet
Socionom:1-2 års erfarenhet
Specialpedagog:1-2 års erfarenhet
Enhetschef, hälso- och sjukvård:1-2 års erfarenhet

Körkort
B

Övrigt
Skicka din ansökan till
ansokan@jatc.se

Kontaktperson
Caroline Kax, HR-chef
Tar endast emot frågor via mail.

Lön
Kollektivavtal Vård och behandlingsverksamhet samt omsorgsverksamhet (E)

Anställningsvillkor
Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetstiden är förlagd dagtid, kvällar & helger förekommer. Beredskap ingår i tjänsten.

Arbetsplats
Strängnäs