Lördagen den 15 november 2014

Tankens medvetna kraft
Det enda riktiga misslyckande är att inte ha modet att våga göra det som man längtar efter,
på grund av sin rädsla för att misslyckas.

Vi tänker, känner hela tiden men frågan är vad som pågår inom oss samt hur vi tolkar och reagerar på vår omgivning. Vi är inte tränade på att observera och medvetande göra våra tankar och känslor i vår kommunikation med andra. Ingen annan kan lära oss detta utan vi måste upptäcka världen genom oss själva, genom våra egna reflektioner och erfarenheter.
Vad som fungerar och vad som inte fungerar och vad det är som skapar vad.
Trail and error.
Det innebär att vi behöver välja att vara aktiva på ”spelplanen.” När vi är i det dagliga livet, i aktivitet ger vi oss själva möjligheten att lära oss att identifiera och bryta ineffektiva tankar så att de istället leder till önskat välmående och framgång.

Ha modet idag och var på din spelplan, inspektera när negativa känslor och tankar dyker upp, reflektera och omvandla de till positiva tankar, som stödjer dig under din dag. Det ger dig möjlighet göra medvetna positiva val som  därigenom gör en positiv skillnad i ditt liv.
Knyt in din förändringstanke på ditt band

Var i nuet och Njut av din dag.
Lycka till.

Mina positiva tankeband

20141112,jpg

Var med i min lek,  den ska pågå minst i 30 dagar
Den positiva förändringstanken

Ta ett vackert band eller ett vanligt snöre c.a 50 cm eller längre. Knyt det både synligt och lättillgängligt så att kan knyta in postiva förändringsknutar på snöret under dagen.
När en negativ tanke dyker upp, omvandla den direkt till en kraftfull positiv tanke som ger dig energi och mod och knyt in din postivia förändringstanke till en – förändrings knut på ditt band.Genom att stanna upp och ge tid för reflektion över den uppkomna situationen, ger du dig själv möjlighet till en positiv förändringsprocess.

Genom tankens medvetna kraft kan du fylla dina c:a 3.500 nya tankar per dygn med 3.500 positiva tankar som skapar harmoni och balans i ditt liv.

Kärleksfulla tankar
från
Liselotte


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *