Måndagen den 22 december

Tankens medvetna kraft
”Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas.
”Sören Kirkegaard (1813 -1855)

Vi har alla vi talanger och gåvor som stödjer oss i att förverkliga våra drömmar. Att bryta negativa cirklar krävs att vara på risk och spänna sin egen båge något. För att sätta pilen i cirkelns mitt, krävs envishet, mod, självinsikt, reflektion och en plan för att uppnå sin dröm samt sist men inte minst, övning över tid. Vi är så prestation inriktade på konsumtion speciellt i juletid, då kan det vara viktigt att utforska vilka behov man har för att komma balans och harmoni.

Öva dig idag på att Utmana dig i något som du vill förända, som leder till något gott för dig och andra.

Knyt en knut när du utför en medveten tanke och handling som leder till en positiv förändring, gör en förändringsknut och erkänn dig själv. Se text nedan.
Lycka till med dagens utmaningar.
Julgransstjärna
Var med och lek, den bör pågå minst i 30 dagar
Din positiva förändringstanke
Ta ett vackert band eller ett vanligt snöre c.a 50 cm eller längre. Ta bandet och knyt fast det t.ex. i din byxhälla så det blir både synligt och lättillgängligt. Då kan du lätt knyta in dina postiva förändringsknutar på bandet under dagen.
När en negativ tanke dyker upp, omvandla den direkt till en kraftfull positiv tanke som ger dig energi och mod, knyt in din postivia förändringstanke till en – förändrings knut på ditt band. Genom att stanna upp och ge tid för reflektion över den uppkomna situationen, ger du dig själv möjlighet till en positiv förändringsprocess.

För varje dag tar du ett nytt band som du knyter in nya förändringsknutar på. Häng upp dina band synligt så du kan se dina framsteg.
Spara dina band för som avslutning på den här processen har jag tänkt att vi ska vi forma något fint av alla banden, som ett litet vackert lekfullt minne av den här processen.

Kärleksfulla tankar från
Liselotte

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *