Måndagen den 10 november 2014

Var med i leken ”positiva förändrings -knutar ”
Tankens medvetna kraft
Vi människor tänker c:a 65 000 tankar per dygn. Av de tankarna är c:a 95% samma tankar som vi tänkte dygnet innan. Räknar man procent mässigt så ger det oss faktiskt c:a 3. 500 helt nya tankar varje dygn. Det ger möjlighet att fylla varje dygn med 3.500 nya tankar.
Genom tankens medvetna kraft kan vi förändra negativa och även destruktiva tankar och beteende. Genom att medvetengöra oss om vad vi tänker, känner, upplever, reagerar och tänker kan vi förändra negativa tankar till positiva kraftfulla tankar som gör en skillnad för dig och andra.

Det är här min lilla lek kommer in, leken som jag nu kallar för,
Det vackra bandet med förändrings -knutar

Ta ett vackert band c.a 50 cm eller längre. Att ha ett vackert band synligt, gör att du kommer ihåg att ha ditt fokus på när en negativ tanke poppar upp. När en negativ tanke dyker upp, omvandla den direkt till en kraftfull positiv tanke som ger dig energi och mod och knyt in din postivia förändringstanke till en – förändrings knut på ditt band. Mitt band hänger på min vänstra sida från min byxhälla, så jag lätt kan knyta in min förändrings -knut direkt. När vi gör oss medvetna är det inte så svårt att upptäcka de negativa tankarna. Genom att stanna upp och ge tid för reflektion över den uppkomna situationen, ger du dig själv möjlighet till en positiv förändringsprocess.

Kom ihåg att Din positiva förändringsknut är en av de 3.500 nya tankar som du tillför ditt liv varje dag genom denna lek.
Om jag inte skriver på min blogg en dag, fortsätt med dina förändringsknutar, bryt inte din process, för fortsättning följer.

OBS! Häng upp alla dina band på en plats så du kan se dom, dom ingår i leken enda fram till slut dagen…

Uppskatta dig själv idag för att du har modet att utmana dig själv,
som den lärare du är i ditt eget liv.

Imorse när jag klev upp, möttes jag av denna syn i min något skitiga tekopp.

Livet är vackert magiskt

20141110,jpg

Kärleksfulla tankar
från
Liselotte

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *