Tisdagen den 16 december

Tankens medvetna kraft
”Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka”
Okänd.

Tisdagen den 16 december. För att ta kommandot på ett positivt sätt och ha fokus på lösningen, krävs en utstakad väg, en målbild och en realistisk plan som bär över tid. Så länge målen inspirerar och triggar, är du på rätt väg. Om problem uppstår, ha kompassnålen inställt på utstakad färdriktning, mot ditt mål. Låt inte utmaningarna stoppa dig, utan erkänn dig själv för att du är modig och lär av dina erfarenheter, det är dom som är dina guldkorn in i framtiden.

 Var modig idag och ta beslut som följer din längtan. Våga kommunicera och uttrycka dina känslor och dina behov . Vrid kompassnålens riktning under dagen så att den hela tiden är riktad mot ditt mål.

Knyt en knut när du utför en medveten tanke och handling som leder till en positiv förändring, gör en förändringsknut och erkänn dig själv. Se text nedan.
Lycka till med dagens utmaningar.
Skidåkare
Var med och lek, den bör pågå minst i 30 dagar
Din positiva förändringstanke
Ta ett vackert band eller ett vanligt snöre c.a 50 cm eller längre. Ta bandet och knyt fast det t.ex. i din byxhälla så det blir både synligt och lättillgängligt. Då kan du lätt knyta in dina postiva förändringsknutar på bandet under dagen.
När en negativ tanke dyker upp, omvandla den direkt till en kraftfull positiv tanke som ger dig energi och mod, knyt in din postivia förändringstanke till en – förändrings knut på ditt band. Genom att stanna upp och ge tid för reflektion över den uppkomna situationen, ger du dig själv möjlighet till en positiv förändringsprocess.

 

För varje dag tar du ett nytt band som du knyter in nya förändringsknutar på. Häng upp dina band synligt så du kan se dina framsteg.
Spara dina band för som avslutning på den här processen har jag tänkt att vi ska vi forma något fint av alla banden, som ett litet vackert lekfullt minne av den här processen.

Kärleksfulla tankar från
Liselotte


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *