JÄRNA

Våra serviceboenden i Järna

NORRBO SERVICEBOSTAD


SÖRBO SERVICEBOSTAD


En egen lägenhet

Här har du möjlighet att få en egen lägenhet med individuellt anpassat personalstöd dygnet runt samt tillgång till en gemensam kontaktlägenhet för service och samvaro. Våra lägenheter har funktionella planlösningar där service, trivsel och gemenskap sätts i fokus. Det finns både ettor och tvåor att välja på.

Individuell handlingsplan

Vi arbetar utifrån individuell handlingsplan där självbestämmande och integritet styr processen. Vår målsättning är att du ska känna trivsel och trygghet.
Vår personal har i uppdrag att tillhandahålla god omsorg och service utifrån dina behov av stöd. Spontana aktiviteter och fester ordnas utifrån årstider och traditioner.

Gemensamhetsplan

Vi arbetar utifrån en gemensamhetsplan där självbestämmande och integritet styr processen. Vår målsättning är att du ska känna trivsel och trygghet.
Våra "bo-stödjare" har i uppdrag att tillhandahålla god omsorg och service utifrån dina behov av stöd. Spontana aktiviteter och fester ordnas utifrån årstider och traditioner.

Järna

Norrtuna är omgivet av vacker natur med Sörmlandsleden inpå knuten. Bostadsområdet är trevligt och bekvämt med ca 15 minuters gångväg till Järna centrum. I Järna finns biodynamiska produkter, butiker, caféer och ett stort kulturutbud. Resa med pendeltåg eller bil från Järna till Södertälje tar ca 15 minuter och från Södertälje till Stockholm tar ca 45 minuter.

Individanpassat LSS-boende

Stöd och service ska främja jämlika levnadsvillkor och full delaktighet i samhällslivet. Målet med LSS-lagen är att personer som lagen omfattar ska kunna leva ett så optimalt självständigt liv som möjligt.

JATC Community Health Care helhetskoncept

För att säkerställa bästa omsorg arbetar vi utifrån ett helhetskoncept som innebär att alltid erbjuda bästa stöd och service utifrån dina önskemål och vårt uppdrag.

Daglig verksamhet

Vi erbjuder en inspirerande daglig verksamhet. Vi arbetar flexibelt och anpassar miljön och arbetsuppgifterna utifrån dig, så du ges möjlighet att utveckla din självständighet i din egen takt. Läs mer

HITTA HIT

Norrbo Servicebostad
Mossvägen 19
153 91 Järna 

UPPDATERAS INOM KORT

Enhetschef Järna
Tel
Epost

HITTA HIT

Sörbo Servicebostad
Mossvägen 76
153 37 Järna

KONTAKTA OSS

"Vi hjälper dig att hitta en helhetslösning som passar dig"