STRÄNGNÄS


VÅRA GRUPPBOSTÄDER I STRÄNGNÄS

Djäknegatan

I Strängnäs har vi Djäknegatans gruppboende som ligger centralt, och består av ett mindre antal lägenheter med en gemensamhetslokal för social samvaro.
Här finns individuellt anpassat personalstöd dygnet runt där livsglädje och dina behov av delaktighet, trivsel och gemenskap sätts i främsta rummet. För oss är det viktigt att bejaka dina intressen så att ditt sammanhang blir gripbart, hanterbart och meningsfullt.

Strängnäs

En dynamisk idyll i hjärtat av Mälardalen, 6 mil från Stockholm. En lugn, lätt överskådlig stad nära bad och vackra naturområden. En stad med många fördelar. Nära till Stockholm, stort service- och kulturutbud och många möjliga fritidssysselsättningar. Med bil från Stockholm tar det 40 minuter och med SJ-tåg ca en 1 timme. Det tar ca 3 minuter att gå från gruppboendet till tågstationen.

Genomförandeplan

Vi arbetar utifrån din genomförandeplan där självbestämmande och integritet styr processen. Personalen har i uppdrag att tillhandahålla god omsorg och service, utifrån dina behov och drömmar.
Det är viktigt för oss att du får en hemvist som du kan vara trygg och stolt över, där du upplever aktiviteter och livsvärden som skapar livskvalitet för dig.

JATC Community Health Care helhetskoncept

För att säkerställa bästa omsorg arbetar vi utifrån ett helhetskoncept som innebär att alltid erbjuda bästa stöd och service utifrån dina önskemål och vårt uppdrag. Vi ska vara din möjliggörare för att optimera din vardag så att du kan känna dig säker, lugn och trygg. Läs mer om vårt helhetskonceptDjäknegatan gruppbostad

Sex lägenheter med en gemensamhetslokal

Djäknegatans gruppbostad består av 6 lägenheter och ligger centralt med ett par minuters promenad från stadskärnan. Lägenheterna är enkla, funktionella och består av ett rum samt kök med en gemensamhetslokal för social samvaro.
Här finns individuellt personalstöd dygnet runt där livsglädje och dina behov av delaktighet, trivsel och gemenskap sätts i främsta rummet. För oss är det viktigt att bejaka dina intressen så att ditt sammanhang blir gripbart, hanterbart och meningsfullt.

Daglig verksamhet

I anslutning till boendet finns vår dagliga verksamhet som det tar ca 5-8 minuter att gå till. Läs mer om Djäknegatan Dagliga verksamhet. Läs mer


HITTA HIT

Strängnäs
Djäknegatan 2
645 31 Strängnäs 

JENNIE WALLÉN

Enhetschef Strängnäs
Tel: 070-256 56 09
Epost: jennie.wallen@jatc.se

PERSONALSTÖD DYGNET RUNT

Där livsglädje och dina behov av delaktighet, trivsel och gemenskap sätts i främsta rummet. 

KONTAKTA OSS

"Vi hjälper dig att hitta en helhetslösning som passar dig"