SÖDERTÄLJE

VÅRA SERVICEBOSTÄDER I SÖDERTÄLJE

Bollen Servicebostad


Fornhöjden Servicebostad


Egen lägenhet med individuellt personalstöd

I Södertälje har vi två boenden: Bollvägen och Fornhöjden.
Vi erbjuder en egen lägenhet med individanpassat personalstöd dygnet runt samt tillgång till gemensamma kontaktytor för service, friskvård och samvaro. Lägenheterna är på ett eller två rum. Trevliga med god kvalitet och funktion.

Södertälje

Närhet till närbutiker i området. Södertälje är en lagom stor och lättorienterad stad med stadens alla fördelar. Närhet till affärer, simhall, sporthall, gym, kulturutbud och kommunikationer samtidigt som den har naturens skönhet, naturområden och bad inpå knuten.
Lägenheterna är belägna c:a 15 minuters bussresa från Södertälje centralstation. Resa med pendeltåg och bil från Södertälje till Stockholm tar c:a 35 minuter.

Gemensamhetsplan

Vi arbetar utifrån en gemensamhetsplan där självbestämmande och integritet styr processen. Du ska känna trivsel, gemenskap och trygghet och vår personal har i uppdrag att tillhandahålla god omsorg och service utifrån dina behov.

JATC Commmunity Health Care helhetskoncept

För att säkerställa bästa omsorg arbetar vi utifrån ett helhetskoncept som innebär att alltid erbjuda bästa stöd och service utifrån dina önskemål och vårt uppdrag. Vi ska vara din möjliggörare för att optimera din vardag så att du kan känna dig lugn och trygg. Läs mer om vårt helhetskoncept.

Läs mer om individanpassat LSS-boende, semester, kvalitetssäkring mm

Daglig verksamhet

Vi erbjuder ett spännande individuellt anpassat koncept med många olika arbetsinriktningar. Allt från data, hunddagis, musik, teater till konstnärligt och socialt inriktade aktiviteter. Läs mer


HITTA HIT

Bollvägen Servicebostad
Klockarvägen 39
151 62 Södertälje 

RANIN AYOUB

Enhetschef Södertälje
Tel: 08 551 781 03
Epost: ranin.ayoub@jatc.se

HITTA HIT

Fornhöjden Servicebostad
Fornhöjdsvägen 80
152 58 Södertälje 

KONTAKTA OSS

"Vi hjälper dig att hitta en helhetslösning som passar dig"


KONTAKTA OSS GÄRNA

JATC Community Health Care
Norrhemsvägen 4
152 57 Södertälje
Vxl 08 551 781 00
E-post info@jatc.se

Instagram | Facebook | LinkedIn | Youtube |