2022 BLIR MÖJLIGHETERNAS ÅR

13.11.2021

Det har varit ett mycket händelserikt år för oss på JATC Community Health Care. Vi har etablerat flertalet nya kundrelationer och fått fortsatt förtroende av att leverera kvalitativ och unik omsorg till alla våra deltagare.
Det har även varit ett händelserikt år för mig som grundare och koncernchef. Under året har jag åter tagit rodret som VD och är nu på ett mer detaljerat sätt engagerad i vårt löpande utvecklingsarbete. Något som jag tycker är väldigt givande och spännande.
Vi har både små och stora planer att förverkliga under 2022, som vi ser som möjligheternas år. Redan i år kan vi presentera flertalet nyheter:

  • Nytt korttidsboende i Botvid, Strängnäs: Lediga platser erbjuds från och med dagens datum.
  • Ökad kapacitet för akuta placeringar: Vi har nu möjlighet att tillse akuta placeringar. Hör av dig om du önskar plats snabbt!
  • Ytterligare fokus på utbildning, kvalitet och ledarskap: 80% av vår personal är utbildad och vi fortsätter att internutbilda för ännu bättre trygghet, struktur och möjligheter för våra deltagare.
  • Ett helhetkoncept för handläggaren - Vårt interna kvalitets- och utvecklingsarbete fortsätter och vi har nu effektiviserat och förbättrat processen för placeringsförfrågningar.
  • Fokus på hälsa, kost och motion: Vi utbildar egna hälsocoacher med fokus på deltagarnas livssituation utifrån ett helhetsperspektiv - med mätbara resultat.

Ett stort tack för ännu ett spännande år. Nu önskar vi er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år. Tillsammans gör vi 2022 till möjligheternas år!

Varm hälsning
Liselotte Almén Malmqvist
Grundare, koncernchef & VD
JATC Community Health Care