VI BYGGER FÖR FRAMTIDEN

08.06.2020

Vi är en verksamhet som ständigt vill förbättras och utvecklas. Att förnya, förfina förädla och förvalta är vårt motto i allt.

Det är viktigt att ligga rätt i tiden utifrån efterfrågan. Vi bygger nytt: ett korttidsboende i Strängnäs och ett ungdomsboende i Järna.

Vi vill berika våra deltagare i deras vardag med en harmonisk och inspirerande miljö, därför utvidgar vi även vår dagliga verksamhet i Östertälje. Här finns många aktiviteter, bla hunddagis, konst, data, hantverk och musik. Nu öppnar vi även upp för nya verksamheter såsom teater, hälso- och friskvård och kafé.

Välkommen till vår nya hemsida

För att vara kommunikativa så har vi arbetat med vår (nya) hemsida, för att bli transparenta. Du ska enkelt kunna hitta rätt hos oss.

Vi är stolta över att få presentera en ny, mer informativ och användarvänlig hemsida. Vi är mycket glada över resultatet och hoppas du gillar det vi skapat. Är det något du saknar så hör gärna av dig.

Som vanligt fortsätter vi att arbeta för att vara en förebild och skapa framtidens omsorg och ser fram emot den fortsatta resan tillsammans!

Du är varmt välkommen!
Hälsningar Liselotte
Grundare och Koncernchef