VI INVIGER NYA VERKSAMHETER

11.01.2022

Varmt välkommen in i det nya året tillsammans med JATC Community Health Care!


Med stor framtidstro fortsätter vi vår utvecklingsresa. Under det gånga året har vi arbetat ihärdigt med vår måluppfyllelse och interna kompetensutveckling. Vi går in i det nya året mentalt starkare med ett tydligare ledningssystem, ISO 9001-certifiering, 80% utbildad personal och 100% engagemang!
Vårt mål är att få människor i verksamheten att trivas, ha roligt och utvecklas i sin vardag. Det gör vi med mobilitet, flexibilitet, tydlig målbild samt genom integration. En tydlig arbetsmodell och långsiktiga relationer skapar förutsättning för framgång. Det innebär att vi fortsätter vidareutveckla vår boendeverksamhet i Fornhöjden, Södertälje och erbjuder nu ytterligare två lediga platser.
Dessutom är vi i full färd med att inreda våra nya lokaler för Daglig verksamhet i Södertälje. Under våren kommer vi att välkomna fler deltagare till en trygg miljö i ett socialt sammanhang fylld av utvecklande aktiviteter såsom: konst, musik, teater, hunddagis och ett eget gym. I främsta rummet är deltagarnas personliga utveckling med fokus på hälsa, kost och motion, allt utifrån ett arbetsterapeutiskt holistiskt helhetstänk.
Tillsammans gör vi 2022 till möjligheternas år!

Varm hälsning
Liselotte Almén Malmqvist
Grundare, koncernchef & VD
JATC Community Health Care