NYNÄSHAMN


VÅR GRUPPBOSTAD I NYNÄSHAMN

En gruppbostad om sex lägenheter

Hammarhagens gruppbostad består av sex lägenheter och ligger ca 10 minuters promenad från centrum. Lägenheterna består av två rum och kök med en gemensamhetslokal för social samvaro. Här finns individanpassat personalstöd dygnet runt där livsglädje och dina behov av delaktighet, trivsel och gemenskap sätts i främsta rummet. För oss är det viktigt att bejaka dina intressen så att ditt sammanhang blir gripbart, hanterbart och meningsfullt.

Gångavstånd

Nynäshamns dagliga verksamhet ligger med ett par minuters promenad från boendet.

Nynäshamn

Nynäshamn ligger ca 6 mil söder om Stockholm och är en vacker skärgårdskommun. Runt verksamheten finns fina naturområden. Nära till centrum med stort service- och kulturutbud och många möjliga fritidsaktiviteter. Med bil till Stockholm tar det 40 minuter och med pendeltåg tar det ca 55 minuter. Från pendeltåget till boendet är det ca 10 minuters promenadväg.
Nynäshamn tillhör Stockholms län.

Genomförandeplan

Vi arbetar utifrån din genomförandeplan där självbestämmande och integritet styr processen. Personalen har i uppdrag att tillhandahålla god omsorg och service, utifrån dina behov och drömmar.
Det är viktigt för oss att du får en hemvist som du kan vara trygg med och stolt över, där du upplever aktiviteter och livsvärden som skapar livskvalitet för dig.

Du ska känna trivsel, gemenskap och trygghet. Våra "bo-stödjare" har i uppdrag att tillhandahålla god omsorg och service utifrån dina behov. 

JATC Community Health Care helhetskoncept

För att säkerställa bästa omsorg arbetar vi utifrån ett helhetskoncept som innebär att alltid erbjuda bästa stöd och service utifrån dina önskemål och vårt uppdrag. Vi ska vara din möjliggörare för att optimera din vardag så att du kan känna dig lugn och trygg. Läs mer om vårt helhetskonceptHammarhagens Gruppbostad I Hammarhagens gruppbostad erbjuder vi dig en egen funktionell lägenhet med två rum och kök. I gruppbostaden är det sex lägenheter sammantaget med individuellt boendestöd dygnet runt.
Här har du tillgång till gemensamma ytor där dina intressen, trygghet, trivsel och gemenskap sätts i främsta rummet. Viktigt är att du får uppleva glädje och harmoni.

Hammarhagens Dagliga verksamhet

I anslutning till boendet finns vår dagliga verksamhet som det tar ett par minuter att gå till. Läs mer


HITTA HIT

Nynäshamn
Konsul Johnsons väg 17
149 45 Nynäshamn 

CAMILLA DUNSTRÖM

Enhetschef Nynäshamn
Tel: 072-238 93 92
Epost: camilla.dunstrom@jatc.se

INDIVIDUELLT PERSONALSTÖD
dygnet runt där livsglädje och dina behov av delaktighet, trivsel och gemenskap sätts i främsta rummet.

KONTAKTA OSS

"Vi hjälper dig att hitta en helhetslösning som passar dig"